MediaWatch

T-Mobile aflyser børsdebut

Forrige år var planen, at børsnoteringen af T-Mobile skulle finde sted i efteråret 2000, og Deutsche Telekom havde allerede udpeget Deutsche Bank, Goldman Sachs og Dresdner Bank til at varetage opgaven, skriver Financial Times.

Introduktionen blev i første omgang suspenderet, indtil overtagelsen af amerikanske VoiceStream var overstået.

Deutsche Telekom har ikke officielt ændret tidsplanen, men efter den skuffende børsnotering af Orange, France Telecoms mobilarm, har bankforbindelser udtrykt betænkeligheder ved at notere T-Mobile under de nuværende vilkår.

En bankforbindelse, der er involveret i planlægningen, har udtalt, at de eneste argumenter, der har været for at købe aktier i mobilselskaberne under de tidligere introduktioner, har været, at de var billige.

Først når de faldende teleaktier har nået bunden, skal selskaberne beslutte, om det vil være en fornuftig beslutning at sende aktier på markedet. Bunden er endnu ikke nået, mener bankforbindelsen.

Flere bankanalytikere mener først, det vil være fornuftig at børsnotere T-Mobile engang til næste år.

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Seneste nyt

Se flere jobs