MediaWatch

T-Mobile aflyser børsdebut

Forrige år var planen, at børsnoteringen af T-Mobile skulle finde sted i efteråret 2000, og Deutsche Telekom havde allerede udpeget Deutsche Bank, Goldman Sachs og Dresdner Bank til at varetage opgaven, skriver Financial Times.

Introduktionen blev i første omgang suspenderet, indtil overtagelsen af amerikanske VoiceStream var overstået.

Deutsche Telekom har ikke officielt ændret tidsplanen, men efter den skuffende børsnotering af Orange, France Telecoms mobilarm, har bankforbindelser udtrykt betænkeligheder ved at notere T-Mobile under de nuværende vilkår.

En bankforbindelse, der er involveret i planlægningen, har udtalt, at de eneste argumenter, der har været for at købe aktier i mobilselskaberne under de tidligere introduktioner, har været, at de var billige.

Først når de faldende teleaktier har nået bunden, skal selskaberne beslutte, om det vil være en fornuftig beslutning at sende aktier på markedet. Bunden er endnu ikke nået, mener bankforbindelsen.

Flere bankanalytikere mener først, det vil være fornuftig at børsnotere T-Mobile engang til næste år.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs