MediaWatch

Høj vækst i EDI-trafik hos Dan Net

Dan Net oplyser, at det stadig er sundheds-datanettet med en vækst på 15-20 procent målt i forhold til januar 2000, der præger fremgangen for januar måned. Udvekslingen af EDI-meddelelser inden for handel og transport viser tillige pæne væksttal. Således er der udvekslet flere ordrer og fakturaer i januar 2001 end tilsvarende i år 2000.

Procentvis viser væksten for elektroniske ordrer en stigning på ca. 12-16 procent og tilsvarende for elektroniske fakturaer ca. 10 procent vækst i forhold til samme tidspunkt sidste år.

Dan Net opgjorde i år 2000, at den samlede EDI-trafik gennem DanNet havde en værdi af 100 milliarder kroner, det vil sige at virksomhederne solgte for 100 milliarder kroner via EDI. Med de seneste trafik tal for januar 2001 formoder Dan Net, at værdien nu er steget til i omegnen af 110-115 milliarder kroner.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs