MediaWatch

TDC sætter fart på ADSL tidsplan

Ifølge administrerende direktør og koncernchef for TDC, Henning Dyremose, har TDC lyttet til kundernes efterspørgsel og de politiske udmeldinger om at få udbredt bredbåndsnettet hurtigst muligt. Derfor sætter selskabet ifølge Dyremose farten op på udbygningen af nettet.

Planen er, at TDC per 1. juli 2002 vil sikre 95 procent af de danske husstande mulighed for adgang til ADSL med en hastighed på 256 kbit/sekundet og 90 procent vil kunne få 512 kbit/sekundet. Ydermere vil mere end 70 procent af de danske husstande have mulighed for at få ADSL med op til 2 Mbit/sekundet.
TDC har nøje planlagt udbygningen af nettet, både når det gælder det tekniske udstyr og den praktiske udførelse. Valget af en ny, ekstra leverandør skal være med til at sikre kunderne mod lange leveringstider, når de bestiller ADSL-produkter.

Derfor har TDC indgået en aftale med svenske Ericsson, som skal være Tele Danmarks anden leverandør af ADSL-udstyr ud over Siemens, som i øvrigt igen er klar til at levere udstyr til tiden.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs