MediaWatch

TDC sætter fart på ADSL tidsplan

Ifølge administrerende direktør og koncernchef for TDC, Henning Dyremose, har TDC lyttet til kundernes efterspørgsel og de politiske udmeldinger om at få udbredt bredbåndsnettet hurtigst muligt. Derfor sætter selskabet ifølge Dyremose farten op på udbygningen af nettet.

Planen er, at TDC per 1. juli 2002 vil sikre 95 procent af de danske husstande mulighed for adgang til ADSL med en hastighed på 256 kbit/sekundet og 90 procent vil kunne få 512 kbit/sekundet. Ydermere vil mere end 70 procent af de danske husstande have mulighed for at få ADSL med op til 2 Mbit/sekundet.
TDC har nøje planlagt udbygningen af nettet, både når det gælder det tekniske udstyr og den praktiske udførelse. Valget af en ny, ekstra leverandør skal være med til at sikre kunderne mod lange leveringstider, når de bestiller ADSL-produkter.

Derfor har TDC indgået en aftale med svenske Ericsson, som skal være Tele Danmarks anden leverandør af ADSL-udstyr ud over Siemens, som i øvrigt igen er klar til at levere udstyr til tiden.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs