MediaWatch

Sonofon tester mobil video-streaming

Snart bliver det muligt at modtage levende billeder fra mobiltelefoner og håndholdte computere. Sonofon tilbyder brugerne at se nyheder og sport, sende videobeskeder til hinanden, se trailers før de bestiller biografbilletter, og sælgere samt teknikere vil for eksempel altid have levende præsentationer og manualer ved hånden.

Ifølge Ulrik Bülow, administrerende direktør hos Sonofon, betragter allerede levende billeder på håndholdte terminaler som en integreret og vigtig del af det mobile Internet. På det område er Sonofon sikre på, at samarbejdet med Emblaze vil bringe det tættere på det mobile Internet, siger Bülow.

De igangværende test foregår via det nuværende GSM netværk, hvor Emblaze og Sonofon ved hjælp af GPRS og High Speed Data tester video-streaming. Testene skal give input om markedet og de teknologiske muligheder for de eksisterende teknologier.

Resultaterne ventes at være særdeles værdifulde i forhold til den foranstående UMTS auktion.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs