MediaWatch

Siemens vælger Symbian

Dermed er Siemens den seneste i rækken til at indgå en licensaftale med Symbian, skriver Financial Times. Symbian ejes i fællesskab af britiske Psion, med den største andel, tre af verdens største producenter af mobiltelefoner, Nokia, Matsushita og Motorola, samt Ericsson, som for nylig meddelte, at det vil outsource produktionen af mobiltelefoner.

Symbian's nærmeste konkurrenter på markedet for operativsystemer til håndholdte enheder er Microsofts og Palm. Offentliggørelsen af samarbejdet med Siemens skete på 3GSM World Congress i Cannes, hvor også Microsoft annoncerede nye ambitioner, med dets PDA-operativsystem Stinger.

Colly Myers, der er administrerende direktør hos Symbian, omtaler det nylige samarbejde som endnu et tegn på Symbians potentiale for at blive standarden for den næste generation af mobiltelefoner.

En plads, som også Microsoft og Palm kæmper om.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs