MediaWatch

Aktier - højere på tech

Tele Danmark, der kommer med regnskab torsdag ligger cirka 2,5 procent højere i kurs 380. GN Store Nord, der har haft det særdeles hårdt efter canadiske Nortel's indtjeningsadvarsel torsdag ligger tæt på 3 procent højere i kurs 127. Nortel steg i går op imod 4 - 5 procent på børsen i Toronto, der ikke som US-børserne holdt fridag på grund af Presidents Day. I fredags tabte Nortel-aktien knap en tredjedel af sin samlede værdi.

NavisionDamgaard, der kommer med regnskab i dag ligger 5,5 procent højere i kurs 230. En analytiker har udtalt, at han vil finde det overraskende, hvis regnskabet overrasker negativt. Investorernes reaktion på NavisionDamgaard vil veje tungt i KVX-vækstaktieindekset, hvor aktien fylder cirka en fjerdedel. Herudover vil NavisonDamgaard halvårstallene give en god indikation om ERP-markedet og påvirke blandt andet Columbus IT Partner og EDB-gruppen, hvis hovedforretningsområde er salg af NavisionDamgaards ERP-systemer.

I det bredere KFX-perspektiv er dagens hovedbegivenhed Novo's årsregnskab. Her venter analytikerne i følge en Reuters undersøgelse, at Novo vil præstere en forbedring af resultatet af den primære drift på hele 35 procent. Endvidere vil der være stor fokus på udviklingen i salget af Novo's blødermedicin Novo Seven og intensiveringen af salget på det amerikanske marked.

Novo ligger i skrivende stund 20 kroner lavere i kurs 1620 op til regnskabet, der offentliggøres klokken 15.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs