MediaWatch

Motorola lancerer GPRS-telefoner

Motorola har på den årlige 3GSM-messe i Cannes lanceret tre nye mobiltelefoner med GPRS-teknik. Det drejer sig om : V 66 en lille sammenklappelig model, Talkabout 192 en lavpristelefon samt V120 en opgradering af efterårets V100 med keyboard til brug for blandt andet SMS og spil, skriver Vision.se.

Motorola lancerer i tilgift til de nye GPRS-telefoner sin nye palm-telefon Accomplii 008. Desuden lover selskabet, at den første rene 3G-telefon vil være klar til lancering i Japan med udgangen af i år. Et nyt mobiltelefonprodukt, der kombinerer 3G og GSM, vil ifølge Motorola være klar til lancering i første halvdel af næste år.

De nye telefoner som selskabet i øjeblikket viser frem på messen, forventes at komme i handlen i løbet af andet kvartal i år.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs