MediaWatch

Motorola lancerer GPRS-telefoner

Motorola har på den årlige 3GSM-messe i Cannes lanceret tre nye mobiltelefoner med GPRS-teknik. Det drejer sig om : V 66 en lille sammenklappelig model, Talkabout 192 en lavpristelefon samt V120 en opgradering af efterårets V100 med keyboard til brug for blandt andet SMS og spil, skriver Vision.se.

Motorola lancerer i tilgift til de nye GPRS-telefoner sin nye palm-telefon Accomplii 008. Desuden lover selskabet, at den første rene 3G-telefon vil være klar til lancering i Japan med udgangen af i år. Et nyt mobiltelefonprodukt, der kombinerer 3G og GSM, vil ifølge Motorola være klar til lancering i første halvdel af næste år.

De nye telefoner som selskabet i øjeblikket viser frem på messen, forventes at komme i handlen i løbet af andet kvartal i år.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs