MediaWatch

Stærkt fjerde kvartal for Telia

Telia oplyser, at salget indenfor mobiltelefoni i fjerde kvartal steg med 42 procent, grossistsalg af netværk i Sverige med 62 procent og forretningsområdet International Carrier oplevede en salgsfremgang på 32 procent.

Koncernens totale nettosalg beløb sig i 54.064 millioner svenske kroner, svarende til en stigning på 4,5 procent for de sammenlignelige enheder.

Telia meddeler samtidig, at koncernen per 1. april vil blive omorganiseret, så den fremover kommer til at bestå af fem forretningsenheder og en kombineret salgs- og kundetjeneste enhed.

Telia oplyser, at formålet med den nye koncernstruktur er, at det skal skabe bedre forudsætninger for at selskabet kan deltage i den strukturomvæltning som i øjeblikket står på i branchen. Desuden skal strukturen gøre Telia mere forretningsorienteret og skabe et bedre grundlag for den igangværende internationalisering.

De nye forretningsenheder indenfor Telia-koncernen bliver Telia Mobile, Telia International Carrier, Telia Networks, Telia Internet Services og Telia Equity. Den fælles salgs- og kundetjeneste enhed varetages af Telia Sverige. Samtidigt flytter Telia Research fra den overordnede Enterprises enhed med direkte reference til koncernchefen.

Hvert forretningsenhed får selvstændigt ansvar indenfor sit produktområde for koncernens resultater på alle markeder, både i Sverige og internationalt.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs