MediaWatch

3GSM-messe i Cannes

I dag tyvstarter 3GSM-messen i franske Cannes. På festivalen optræder en række af verdens største mobilproducenter, der hver især ønsker at vise hvad de har lavet af nye tiltag. Hovedvægten ligger i år på GPRS og tredje generations mobiltelefoni og forventningerne om, at der vil blive præsenteret nyheder på teleområdet er store. Marekedet venter i øjeblikket på at mobilproducenter som Nokia og Ericsson skal blive klar med telefoner, der er tilpasset de nye 3G-net, skriver svd.se.

Trods urolige tider på børserne rundt om i verden og selskabernes bekymringer forbundet med satsningen på de nye net¨, synes der at være en overbevisning og en selvsikkerhed at spore blandt messens deltagere.

3GSM World Congress byder blandt andet på chefen for det japanske mobilselskab NTT- DoCoMo, Keiji Tachikawa, Orange's Hans Snook, Telia's Kenneth Karlberg samt ledelsesmæssige frontfigurer fra Nokia og Ericsson.

I slutningen af marts er det tid for den betydeligt større Cebit-messe i Hannover. Såfremt det mod forventningen ikke kommer til lanceringen af nye mobilprodukter på den franske messe, er det definitivt forventningen, at dette vil ske på den tyske messe.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs