MediaWatch

SAP optimistisk for B2B

Ifølge en rundspørge, hvis resultater i dag bliver afsløret på en konference i Berlin, forventer 25-31 procent af Europas 500 største virksomheder at investere i elektroniske arbejdspladser inden for det næste år. Det skriver Financial Times.

Mark Hoffman, topchef hos Commerce One, siger, at B2B-markedspladser sammen med supply chain- og costumer relationship management software bliver nogle de vigtigste områder for IT-investeringer.

B2B-sektoren har oplevet, at flere elektroniske markedspladser - særligt dem, der retter sig mod små og mellemstore virksomheder - har måttet skære ned eller i værste fald lukke butikken.

- Vi er bekymrede over opbremsningen i den økonomiske vækst i Europa og USA, men vi har gang i forretningen, hvilket gør os forsigtigt optimistiske med hensyn til udsigterne for vores sektor, siger Mark Hofmann, Commerce One.

Mere fra MediaWatch

Pluto TV udfordrer streamingmarkedet med gratis indhold

Efter et milliardopkøb i 2019 er det gået stærkt for Pluto TV, der for ni år siden blev skabt i et ”snusket varehus” i Los Angeles. Nu har den gratis streamingtjeneste gjort indtog i Norden. Partnerskab med Viaplay giver store forventninger allerede på kort sigt.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs