MediaWatch

NetCom skifter navn til Tele2

NetCom har på en ekstraordinær generalforsamling i Stockholm vedtage at ændre navn til Tele2. Navneskiftet medfører, at NetComs datterselskab i Sverige, Tele2 AB, fremover kommer til at hedde Tele2 Sverige AB.

Den gruppe, der nu bærer Tele2 AB-navnet er en førende alternativ pan-europæisk telekommunikationskoncern med 11 millioner kunder i 20 lande - heraf over 800.000 kunder i Danmark. Tele2 AB arbejder inden for områderne mobil-tjenester, offentlig tele- og datakommunikation samt internet. Derudover ejer Tele2 AB, i en joint venture med mediekoncernen Modern Times Group (MTG), internetportalen Everyday.com.

Tele2 AB, der er noteret på OM Stockholmsbørsens O-liste og på den amerikanske Nasdaq børs, vil fremover være at finde under symbolerne TEL2 A og TEL2B i Stockholm og på Nasdaq som TLTOA og TLTOB.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs