MediaWatch

Profitadvarsel fra Hewlett-Packard

Et trængt US-marked og opbremsningen i økonomien har ramt såvel virksomheds- som forbrugermarkedet for desktop PC'ere og printere i sidste kvartal. Men Hewlett-Packard meddelte i går, at også interne problemer i virksomhedens salgsstyring har åbnet døre for konkurrenterne. "Vi har en masse arbejde at gøre i computersystemer og i driften, der ikke bare skyldes skyldes udviklingen i økonomien", sagde Hewlett-Packards finansdirektør Robert Wayman til Reuters.

Selskabet fastholdt sine mål for 2. kvartals omsætningsvækst med lave til mellem encifrede vækstrater. Men væksten kan blive forbedret i andet halvår, hvis US-økonomien rettede sig og valutakurserne holdt, sagde Hewlett-Packards leder Carly Fiorina. - Udsigterne er fortsat stærkt begrænsede og vi forventer ikke at vende tilbage til to-cifrede vækstrater i salget i år, sagde Carly Fiorina.

Hewlett-Packard faldt til 35,50 dollar i handlen efter børsens lukning på det elektroniske handelssystem Instinet - aktien lukkede 2,3 procent højere i 36,35 dollar i den officielle handel.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs