MediaWatch

First Tuesday købt tilbage

Sidste sommer købte det israelske inkubatorselskab Yazam First Tuesday for 405 millioner kroner, og israelerne har dermed tabt hen ved 400 millioner kroner på erhvervelsen. Flere end 450 aktive arrangører og medlemmer i First Tuesday bliver nu tilbudt andele i selskabet, der på målstregen undgik at blive solgt til konferencevirksomheder, der ville udnytte det kendte First Tuesday-navn. Det skriver Computerworld Online.

Tumulten omkring First Tuesday har ikke nogen reel betydning for den danske afdeling, siger director Nicolai Seest. - Vi driver First Tuesday i Danmark som en selvstændig virksomhed, der opererer under det internationale navn, siger han.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs