MediaWatch

Yahoo! Europe uden direktør

Ifølge Yahoo har den nu tidligere direktør, der har været i selskabet siden 1997, selv valgt at sige op. Baggrunden er et ønske om at følge egne forretningsrelaterede interesser.

Jeff Mallett, administrerende direktør for Yahoo!, udtrykker tilfredshed med Arrendondo's virke og uddyber, at den afgående direktør har givet et væsentligt bidrag til at bringe Yahoo! Europe op blandt Europas førende internetvirksomheder. - Vi er Fabiola meget taknemmelige for den indsats hun har udført og ønsker alt godt i fremtiden, således Mallett.

Arrendondo har indvilliget i at blive hos Yahoo! Europe indtil en afløser er fundet. Den nye direktør vil få ansvaret for Yahoo! Inc.'s samlede europæiske forretninger.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

DR's arkiv skal gøres tilgængeligt gennem Det Kongelige Bibliotek

Over de næste tre år er der afsat 62,5 mio. kr. i den nye medieaftale til at etablere offentlig adgang til DR’s omfattende arkivmateriale, hvilket har været et hedt politisk ønske i en årrække. Det digitale leksikon lex.dk kan få en rolle i forhold til formidling, lyder det.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs