MediaWatch

Sonofon nu landet største telekæde

Købet af Business Line komplementerer SONOFON's strategi om en styrkelse af distributionen og en fortsat udbygning af selskabet butikskæde. Ifølge Ulrik Bülow, administrerende direktør i SONOFON, vil Business Line's i alt 16 butikker - 15 Business Line butikker samt en TeleOnline, være med til at gøre selskabet mere synligt i gadebilledet.

Business Line, der har speciale i mobil kommunikation samt mobiltelefoni, har i alt 50 medarbejdere, som alle overgår til SONOFON. Det har ifølge Flemming Mann, Business Line's nu forhenværende direktør, været en vigtig del af handlen at medarbejderne var garanteret fortsat beskæftigelse.

SONOFON har i dag 31 egne butikker samt 15 SONOFON partner-butikker på franchisebasis. I den kommende måned vil yderligere fire butikker støde til og sammen med de 16 nyerhvervede når selskabet dermed op på i alt 68 butikker.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs