MediaWatch

Sonofon nu landet største telekæde

Købet af Business Line komplementerer SONOFON's strategi om en styrkelse af distributionen og en fortsat udbygning af selskabet butikskæde. Ifølge Ulrik Bülow, administrerende direktør i SONOFON, vil Business Line's i alt 16 butikker - 15 Business Line butikker samt en TeleOnline, være med til at gøre selskabet mere synligt i gadebilledet.

Business Line, der har speciale i mobil kommunikation samt mobiltelefoni, har i alt 50 medarbejdere, som alle overgår til SONOFON. Det har ifølge Flemming Mann, Business Line's nu forhenværende direktør, været en vigtig del af handlen at medarbejderne var garanteret fortsat beskæftigelse.

SONOFON har i dag 31 egne butikker samt 15 SONOFON partner-butikker på franchisebasis. I den kommende måned vil yderligere fire butikker støde til og sammen med de 16 nyerhvervede når selskabet dermed op på i alt 68 butikker.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs