MediaWatch

Jubii: Vi er tilfredse med handlen!

Flere medier beskrev i går, at det norske e-handelsselskab Massmarket på baggrund af et påstået aftalebrud vil stævne Spray Ventures for godt 250 millioner kroner. Spray skulle i forbindelse med at det blev opkøbt af Lycos Europe have begået aftalebruddet, da det valgte at skifte fra en kontant betalingsform til betaling i aktier.

I forbindelse hermed blev den danske portal Jubii ligeledes fremhævet som værende et af de selskaber der skulle have udtrykt sin utilfredshed. Dette afvises kategorisk af Jubii's ledelse, der således finder det gådefuldt, at selskabet fremstilles på den måde.

-Vi er ikke utilfredse. Vi tog en chance og var lidt uheldige med, at aktiemarkedet gik den vej som det gjorde. Klart var vi da mismodige, da vi så kurserne dykke, men jo længere tid der er gået, jo mere tilfredse er vi blevet. Vi har fået en stor grad af indflydelse, faktisk mere end vi havde turdet håbe på, siger marketingdirektør Martin Thorborg til Mediawatch.

-Jeg kan ikke sige så meget konkret om sagen mellem Spray og Massmarket andet end, at vi for vores del ikke føler, der er noget at komme efter. Hvad angår den videre udvikling og selve handlen med Lycos må jeg sige, at Lycos til fulde har levet op til det aftalte og vi har fået en på alle måder fair og god behandling, således Thorborg.

Jubii glæder sig over det store og spændende ansvar, der via udnævnelsen til et af blot fire udviklingscentre, er blevet selskabet til del.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs