MediaWatch

Vitaminic klar med digital musik

Vitaminic har fra begyndelsen satset på at stå sig godt med rettighedshaverne. På sitet kan kunstnerne selv lægge deres musik ud, og brugerne kan betale pr. nummer, de henter ned. - I modsætning til Napster arbejder vi i overensstemmelse med copyrightlovgivningen, siger Flemming Toft, adm. direktør for Vitaminic.dk. Det skriver Computerworld Online.

Vitaminics forretningsform består i at indgå individuelle aftaler med kunstnere eller pladeselskaber, der kan vælge at lægge musikken gratis ud på Vitaminic.dk eller kræve betaling for download af hvert nummer. Hver gang en bruger henter et betalingskrævende musikstykke ned, koster det et beløb - typisk mellem otte og 12 kroner. Den ene halvdel af beløbet går til kunstneren, den anden til Vitaminic.dk.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs