MediaWatch

Ericsson vil lave jobformidling

Ericsson vil ifølge kilder som det svenske Finanstidningen har talt med skabe den verdensomspændende netbaserede jobformidling for at tage hånd om de godt 100,000 ansøgninger, som hvert år finder vej til selskabet, skriver Dagens Næringsliv.

Ifølge Mita Ryrbeck-Reinefjord, projektansvarlig for det nye tiltag, er det planen at skabe en bred netbaseret jobformidling, der skal være fuldt integreret med samtlige Ericsson afdelinger rundt om i verden.

Baggrunden for Ericssons nye tiltag skal findes i den utilfredshed, som selskabet i dag har overfor de eksisterende netbaserede jobformidlinger.

Trods utilfredsheden siger Ryrbeck-Reinefjord, at Ericsson sandsynligvis vil fortsætte med at bruge eksterne tjenester ved siden af sin egen.

Mere fra MediaWatch

Medie: Regeringen lægger op til ny filmforpligtelse

I et aftaleudkast til de afsluttende forhandlinger om medieforliget fremgår det ifølge Finans, at DR og TV 2 på ny kan blive underlagt den såkaldte filmforpligtelse. Den blev ellers afskaffet i 2018, men siden har filmbranchen kritiseret udviklingen.

Nent tager navneskifte til Viaplay

Nordic Entertainment Group hedder fremover Viaplay Group. Det skal sende klart signal om, at medieselskabet har fokus skåret knivskarpt mod streamingfremtiden.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs