MediaWatch

Lastminute indgår joint-venture

Det nye venture samarbejede vil betyde, at Thomascook.com bliver en af Lastminute's foretrukne fly partnere. Omvendt får Thomascook.com's kunder adgang til de services, som findes hos Lastminute.com, skriver Financial Times.

Lastminute.com kunder der ønsker at bestille en rejse op til seks uger i forvejen, vil automatisk blive ført til en fælles side på Thomascook.com. Her kan de så kigge på udbuddet af rejser.

Annonceringen af samarbejdet kommer samtidig med at Lastminute.com har udsendt sit regnskab for første kvartal. I den forbindelse har det vist sig, at selskabets tab er mere end fordoblet i forhold til sidste kvartal.

Lastminute.com tilskriver tabsstigningen til dets ambitiøse ekspansionsplaner i Europa. Så sent som sidste år sikrede selskabet sig på den konto den franske rejseoperatør Degriftour.

Selskabet, der dog ikke umiddelbart har kapitalproblemer, har siden sin lancering udvidet sit virkeområde til at omfatte syv europæiske lande.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs