MediaWatch

Strand: TDC's andel unaturlig høj

Han regner dog med, at erhvervskunderne i stigende omfang vil forlade det tidligere Tele Danmark til fordel for en af konkurrenterne, især de større teleselskaber med et mere bredt favnende udbud af produkter. Baggrunden for Strands udtalelser er den aftale, som Mobilix har lavet med Carl Bro Gruppen om at overtage al teletrafik i konsulentvirksomheden, skriver Erhvervsbladet.

John Strand peger også på, at det sætter sine spor i markedet, når Tele Danmark som den absolutte største spiller splittes op i divisioner. Forbrugerne, og heriblandt et utal af virksomheder, hænger fast ved Tele Danmark uden at vise divisioneringen større opmærksomhed. Men med opsplitningen har de andre selskaber pludselig fået flere konkurrenter, og for forbrugerne bliver markedet mere uoverskueligt. - Tele Danmarks divisionering øger behovet for alternative full service leverandører, altså én der kan efterkomme alle telebehovene i en virksomhed, siger John Strand.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs