MediaWatch

Big Brother slog ikke Jubii af banen

500.000 unikke brugere lød næsten for godt til at være sandt - og det var det også. Tallene skyldtes fejlagtige målinger fra Tele Danmark, viser nye tal fra brugerindekset Fakdis. Det officielle Big Brother site, www.bigbrother.dk havde 273.576 unikke brugere, og selv om man medregner de brugere, der har set med via Tele Danmarks Opasia (www.opasia.dk/kult/bigbrother), er det langt fra nok til at overhale Jubii, der har tæt på en million ugentlige unikke brugere. Det skriver Berlingske Tidende.

De 500.000 brugere, som fik TvDanmark og Tele Danmark til at håbe på en websensation, viser sig at være fremkommet ved Tele Danmarks egne uofficielle målinger, som ikke er umiddelbart sammenlignelige med tallene for de øvrige sites.

Det er ellers kotume i internetbranchen, at man holder sig til Fakdis' tal, for at kunne arbejde med sammenlignelige størrelser. Men ifølge salgsdirektør i TDC Morten Brøgger var de to Big Brother sites ikke blevet tilmeldt Fakdis i tide - angiveligt på grund af sygdom i den ansvarlige afdeling. I stedet anvendte Tele Danmark sin egen optimistiske måling.

Mere fra MediaWatch

CNN varsler afskedigelser

En fyringsrunde, der vil finde sted denne uge, er blevet annonceret til medarbejderne i CNN. Ifølge CNN Business bliver den omfattende.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs