MediaWatch

Carl Bro Gruppen skifter til Mobilix

Kontrakten indebærer, at Mobilix de næste tre år overtager al teletrafik til og fra Carl Bro Gruppens omkring 20 danske kontorer og 1.600 medarbejdere i Danmark. Dermed får Carl Bro Gruppen en 25 procents reduktion af teleregningen, der hidtil har lydt på 8 millioner kroner om året. Mobilix vandt Carl Bro Gruppens udbud i konkurrence med Tele Danmark, Sonofon, Telia, Tele 1 og Tele 2.
- I sidste fase af udskilningsløbet var det ikke så meget prisen, der fik os til at vælge Mobilix. Det var snarere vores opfattelse af, at Mobilix - især efter tildelingen af GSM 900 licensen - er det teleselskab som er stærkest på mobilområdet, siger koncern IT-chef Per Buchwaldt.

Mobilitet spiller en stor rolle for Carl Bro Gruppens strategi på kommunikationsområdet. Hver anden medarbejder har mobiltelefon og for hver stationær PC man køber, anskaffer man to laptop computere. Målsætningen er at binde alle gruppens kontorer og projekter sammen via Virtuelle Private Netværk, som enhver Carl Bro-medarbejder kan skaffe sig adgang til når som helst, hvor som helst og via en hvilken som helst terminal.
Hos Carl Bro, der er en virksomhed præget af store projekter mange steder rundt om i verden, har man desuden en klar forventning om, at Mobilix som en del af Orange på sigt vil kunne tilbyde de europæiske virksomheder og projekt-sites samme fordelagtige vilkår, som man har fået i Danmark.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs