MediaWatch

Slukker og sletter alle data

Stoppet kom efter afsløringen af software problemer, der får telefonerne til at slukke, når brugerne klikker ind på bestemte websteder. Og når brugerne tænder telefonerne igen, er indkodede numre, mail-adresser og andre gemte data slettet. Mobiltelefonerne er fremstillet af Masushita Communications, der er den største mobilproducent i Japan. Det skriver Financial Times.

Den pinlige sag kommer en uge efter, DoCoMo oplyste, at selskabet ville tilbagekalde 103.000 mobiltelefoner med de populære i-mode tjenester, der ligeledes havde software problemer. Problemerne kommer ubelejligt for DoCoMo, der forbereder lanceringen af avancerede tredje generation mobiltelefoner i maj.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs