MediaWatch

Nigeria: Fire selskaber fik GSM-licens

Telemyndighederne i landet, NCC, gav dermed grønt lys for, at selskaberne kan begynde at udbrede deres netværk. De fire selskaber er CIL, et lokalt ejet teleselskab, Econet Wireless Nigeria, et konsortium med zimbabweansk deltagelse, sydafrikanske MTN, samt det statsejede nigerianske Nitel. Det skriver Financial Times.

Nitel skulle imidlertid betale fuld pris for sin licens, 1,14 milliarder dollar, og udtrykte bekymring for de høje priser på licenserne. De fire selskaber forventes nu at investere hundreder af millioner af dollar for at nå målet om 300.000 abonnenter til hvert selskab i løbet af to år på det største afrikanske marked.

Mere fra MediaWatch

Staten skal betale mere til medieområdet i ny medieaftale

Mens der bliver hentet penge i udløbet af 24syvs sendetilladelse og fald i public service-puljen, vil staten øge udgifterne til bl.a. DR, lokalaviser og søgbarheden af DR’s arkiver. Få overblik over økonomien i det nye medieforlig her.

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs