MediaWatch

Lasat lukker og slukker

Lasat blev for to år siden købt af den konstruktion, der senere blev til i-data, og det er i-data, der vil konsolidere sin produktion, service og salg af modem i Tyskland, Dublin, Bagsværd, London og Montreal. Da i-data sidste år købte den canadiske producent af højhastighedsmodem Eicon, blev det tid til at feje ud i butikken, og nu forsvinder Lasat sammen med produktionen af farvestrålende modem i Jacob Jensen design. Det skriver Internetavisen Jyllands-Posten.

Netop overtagelsen af underskudsgivende Eicon Networks i november har været med til at trykke markedsværdien af i-data. Nær ved 4,5 milliarder kr. i kursværdi er forsvundet, siden aktien for tre måneder siden blev lukket ind i det attraktive KFX-indeks. Ifølge adm. direktør Nick Jensen, i-data, havde Lasat og Eicon budgetteret med at hente en del ordrer hjem fra de samme kunder inden for de samme varegrupper, herunder ISDN-modem. I-data måtte derfor ud og dividere en del af forventningerne med to.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs