MediaWatch

Lasat lukker og slukker

Lasat blev for to år siden købt af den konstruktion, der senere blev til i-data, og det er i-data, der vil konsolidere sin produktion, service og salg af modem i Tyskland, Dublin, Bagsværd, London og Montreal. Da i-data sidste år købte den canadiske producent af højhastighedsmodem Eicon, blev det tid til at feje ud i butikken, og nu forsvinder Lasat sammen med produktionen af farvestrålende modem i Jacob Jensen design. Det skriver Internetavisen Jyllands-Posten.

Netop overtagelsen af underskudsgivende Eicon Networks i november har været med til at trykke markedsværdien af i-data. Nær ved 4,5 milliarder kr. i kursværdi er forsvundet, siden aktien for tre måneder siden blev lukket ind i det attraktive KFX-indeks. Ifølge adm. direktør Nick Jensen, i-data, havde Lasat og Eicon budgetteret med at hente en del ordrer hjem fra de samme kunder inden for de samme varegrupper, herunder ISDN-modem. I-data måtte derfor ud og dividere en del af forventningerne med to.

Mere fra MediaWatch

Flertal skrider bag forslag om at droppe momsfritagelse

Efter en uvildig advokatundersøgelse har slået bunden ud på regeringens præmis om, at en EU-dom påtvinger indførelse af moms på bl.a. rettighedsvederlag, vil Konservative stemme nej til lovforslaget, som dermed står til at falde.

Le Gammeltoft stopper på Heartbeats

Aller Media bekræfter, at stifter og direktør for det digitale medie og bureau har valgt at opsige sin stilling. Le Gammeltoft har stået i spidsen for selskabet siden 2015.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs