MediaWatch

Motorola afskediger yderligere 4000

Motorola vil i forsøget på at tilpasse sig sektorens nedadgående vækstrater afskedige medarbejdere, samt reducere såvel kapitalforbruget som de driftsmæssige budgetter betragteligt. Derudover vil selskabet konsolidere sine forretningsmæssige operationer samt dets produktion, skriver Financial Times.

Selskabet vil ikke umiddelbart afsløre, hvilke specifikke dele af koncernen der vil blive berørt af de forestående afskedigelser, men oplyser, at der vil blive tale om en spredning fordelt på de internationale operationer verden over. Disse vil komme fra naturlig afgang, kontraktudløb samt deciderede afskedigelser.

Den nye afskedigelsesrunde kommer knap en måned efter at selskabet annoncerede, at det ville afskedige godt 2500 medarbejdere i et af sine amerikanske fremstillingsenheder for mobiltelefoner.

Motorola har i flere omgange siden 1998 været igennem restruktureringer, der er sket som følge af nedgangen på såvel halvleder som mobilområdet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs