MediaWatch

Reality programmer kaprer seere

Opstarten af to nye såkaldte realityprogrammer har delt den offentlige mening om hvorvidt sådanne programmer overhovedet har en fremtid på dansk TV.

I en analyse foretaget af CIA Mediacentralen har TV Director Flemming Jensen kigget nærmere på de seneste skud på stammen TV3's "Baren" og TvDanmark's "Big Brother".

Den foreløbige konklusion er at "Big Brother" bedømt på seerandel er kommet bedst fra start.

Nyhedsbrevet Mediawatch om de digitale medier bringer analysen idag

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs