MediaWatch

Nordjylland som digital stifinder

Projekter inden for de fem temaer vil kunne opnå statslig medfinansiering inden for en samlet ramme på 77 millioner kroner, hvor den statslige medfinansiering af udviklingsprojekterne højest kan udgøre en trediedel. Private virksomheder og lokale myndigheder skal altså bidrage med mindst 144 millioner kroner, så i alt vil der blive søsat projekter for over 220 millioner kroner.

IT- og Forskningsminister Birte Weiss udtaler i en kommentar til temaerne: "De nye temaer ligger fint i forlængelse af temaerne for 1. udbudsrunde, så den samlede vifte af digitale udviklingsprojekter i Nordjylland bliver omfattende og dækkende. Dermed får ikke alene Nordjylland, men hele Danmark etableret et socialt og teknisk udviklingsværksted, som kan bidrage med megen nyttig erfaring i regeringens bestræbelser for at gøre Danmark til en førende, IT-baseret nation,".

Temaerne i anden udbudsrunde er "Kompetence og uddannelse" med særlig fokus på:

- Børn og unge - IT-ressourcesvage voksne
- Digital forvaltning - borgeren og det digitale social-, sundheds- og sygehusvæsen
- Kunst, kultur og IT i netværkssamfundet - nyt kulturindhold på Internettet

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs