MediaWatch

MMXI og Jupiter skifter navn

I Europa kommer det nye selskab til at hedde Jupiter MMXI, og uden for Europa bliver navnet Jupiter Media Metrix. I virksomheden indgår varemærkerne MMXI, der beskæftiger sig med adfærdsmålinger, NETcheck, der er reviderede trafikkmålinger samt Jupiter Research og Events.

Jupiter MMXI/Jupiter Media Metrix findes i dag i 17 lande over hele verden, og har i alt 900 medarbejdere. Selskabet har tilsammen over 1900 kunder verden over. Blandt disse kunder findes ledende web sites ejere, annoncører, marketingsfolk, medierådgivere, e-handelsvirksomheder, konsulentvirksomheder, finansvirksomheder, investorer osv.

Lars Björkman, der er Nordisk administrerende direktør i Jupiter MMXI, siger i en kommentar, at det nye fusionerede selskab kommer til at kunne tilbyde kunderne pålidelige data kombineret med avancerede markedsanalyser. Dette er noget helt nyt. Det indebærer at kunderne får adgang til meget sofistikerede beslutningsgrundlag som hjælp til at skabe lønsomme forretninger på Internettet." afslutter Björkman.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs