MediaWatch

Mulig børsnotering af AOL Europe

Michael Lynton, præsident for AOL International, udtaler ifølge Reuters, at en børsnotering af AOL Europe klart er en mulighed, om end han ikke vil sætte nogen endelig dato herfor - kun at det først kommer til at ske, når markedsbetingelserne er bedre end på nuværende tidspunkt.

Lynton vil ligeledes ikke oplyse, hvornår AOL Europe forventes at blive overskudsgivende, men han understreger, at AOL's forretningsmodel, som går ud på at generere indkomst ved hjælp at abonnementafgifter, reklamer og e-commerce er begyndt at give penge.

Ifølge analysefirmaet MMXI bruger AOLs kunder i Tyskland fire timer mere på at surfe på Internettet end den tyske rival T-Online's kunder, og det gør disse kunder særdeles værdifulde, påpeger Lynton. Dertil kommer at AOLs Internetportal angiveligt genererer en højere reklameomsætning end nogen anden portal i Tyskland.

AOL Europe omsætter for i alt cirka 52 millioner euro, T-Online for 47 millioner, og Yahoo for cirka 29 millioner euro.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs