MediaWatch

Online gymnasium undervejs

Netgymnasium, som er navnet på det første onlinebaserede gymnasium i Danmark, vil give sine elever mulighed for at tage deres ungdomsuddannelse via Internettet, afsluttende med at modtage en helt traditionel studenterhue efter tre års skolegang, skriver Politiken.

Ifølge planen vil et sted mellem 50 og 60 danske elever få muligheden for at påbegynde uddannelsen til august. Skoleforløbet vil bestå dels af undervisning via Internettet og dels af internatophold.

Ankomsten af Netgymnasium markerer det først nye gymnasium i Danmark indenfor de sidste 17 år.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs