MediaWatch

Rockwool lancerer onlinekurser

Rockwool koncernen tilbyder på dets selvstændige hjemmeside for forhandlerne, www.forhandlernettet.dk, tømmerhandlerne at opdatere deres viden på isoleringsområdet via onlinekurser på Rockwool Diplomuddannelse.

Forhandlernettet blev lanceret i november sidste år som et tilbud til de cirka 400 forhandlere, der i Danmark handler direkte med Rockwool A/S. På Forhandlernettet kan man finde en udførlig produktoversigt, publikationer samt tilbud om teknisk rådgivning.

Hjemmesiden giver desuden forhandlerne mulighed for at bestille varer døgnet rundt, modtage information om nye isoleringsprodukter, lovgivning mv. via e-mail samt deltage i onlinekurset Diplomuddannelsen.

Hos Rockwool A/S planlægger man at lægge flere kurser ind på Forhandlernettet, da der indtil videre har været god respons på Diplomuddannelsen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs