MediaWatch

Microsoft begrænser gratistjeneste

Microsoft har tilbudt gratis Internet telefoni opkald siden lanceringen af den ny version af dets instant messenger software forrige år. Formålet med gratis tjenesten var at trække brugere fra et tilsvarende system, som udbydes af rivalen AOL Time Warner.

Fra denne uge vil det ikke længere være muligt for MSN Messenger's brugere at foretage længerevarende langdistanceopkald i USA, skriver Reuters. Microsoft sætter nemlig en tidsbegrænsning på fem minutter på den meget populære tjeneste.

Net2Phone er pioner indenfor Internet baseret PC-to-phone eller IP-telefoni (Internet Potokol). Tjenesten blev for nyligt og for anden gang i træk kåret af analysebureauet Media Metrix som månedens markedsleder foran konkurrenterne Dialpad og PhoneFree.com.

Ifølge Media Metrix blev Net2Phones totale antal aktive amerikanske brugere af PC-to-phone tjenesten fordoblet i november i forhold til måneden før. Net2Phone havde i december måned over to millioner unikke besøgende til dets klienter og websites. Unikke brugere er steget med 49 procent siden august, og så indeholder tallene ikke de millioner brugere, som benytter tjenesten via MSN Messenger og Yahoo' Messenger services.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs