MediaWatch

Nasdaq 0,83 procent op - Dow uændret

Fremgangen i teknologipapirerne kom også bluechip-indekset Dow Jones til gode med stigninger i IBM og Hewlett-Packard på henholdsvis cirka 2 og 4 procent. Efter et kort rally hvor Dow Jones-indekset formåede at bryde indeks 11.000 faldt indekset tilbage og lukkede 8,43 point lavere i indeks 10.957,42 svarende til et fald på 0,08 procent.

Markedet afventede med stor spænding Cisco's regnskabsmeddelelse efter børsens lukning. Cisco, der skønnes at have en markedsandel på cirka 70 procent af verdensmarkedet for de såkaldte "routers", der dirigerer trafikken på internettet, levede ikke op til Wall Street analytikernes forventninger og blev handlet 3 - 4 procent ned i den elektroniske handel efter børsens lukning - om end aktien lukkede 3,44 procent højere i den regulære handel.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Et forlag med faldende flyvehøjde, en pris på åbning af DR’s kæmpearkiv, en omfattende fyringsrunde og en radiodirektør, der må se i øjnene at vigtig målsætning bliver svær at nå. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs