MediaWatch

EDB Gruppen i nyt samarbejde

EDB Gruppen, der gælder som en af Skandinaviens førende leverandører af administrative IT-systemer til erhvervslivet og den offentlige sektor, har indgået samarbejde med Mark Gruppen, skriver Jyllands-Posten

Samarbejdet indbefatter salg og markedsføring af løsninger omkring tidsregistrering og dataopsamling, et område hvor Mark Gruppen regnes for en af Skandinaviens førende.

I kraft af det nye samarbejde får EDB Gruppen opfyldt et gammelt ønske om en styrkelse af kundeadgangen til løsninger af både avanceret og integrationsvenlig art.

Tillige komplimenterer Mark Gruppens produktportefølje ERP- og e-business løsninger fremstillet af EDB Gruppen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs