MediaWatch

Softbank ind i norske CoShopper

CoShopper-aktien har droppet næsten 90 procent siden højdepunktet sidste år, men adm. direktør Frode Lervik kalder Softbanks engagement for et gennembrud for CoShopper. - Selv i et ekstremt vanskeligt marked for e-handels selskaber, er det lykkedes os at få en betydelig aktør ind på ejersiden, siger han. Det skriver den norske Nettavisen.

Softbank har 50 procent af Yahoo! Japan, som er blevet en kæmpesucces. Til digitoday.no siger Frode Lervik, at Yahoo! Japan hver dag omsætter for otte millioner dollar på sine auktioner, så der ligger et kolossalt marked og venter på den norske samhandels-butik, spår han.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs