MediaWatch

Finanstjenesten Bridge rekonstrueret

Investeringsselskabet Welsh Carson Anderson & Stowe har løst Bridge's påtrængende gældsproblemer med et indskud på 150 millioner dollar, og samtidigt skaffet sig kontrol i Bridge's bestyrelse. Det betyder samtidigt, at andre mindreparts investorer får deres interesser kraftigt reduceret, skriver Financial Times. Welsh Carson Anderson & Stowe er nu angiveligt den største parthaver i selskabet, om end det er uvist, om det betyder at det har en majoritetsandel.

Welsh Carson Anderson & Stowe har ekspanderet Bridge Information Systems gennem en række selskabsopkøb med henblik på, at Bridge skal konkurrere med nyhedsbureauerne Reuters og Bloomberg om at levere finansielle nyheder og information til erhvervslivet og finansinstitutioner på Internettet. Bridge, der er branchens tredjestørste finansnyhedsbureau, har dog haft problemer med at få integreret en række forskellige operationer effektivt.

Aftalen med Welsh Carson Anderson & Stowe går principielt ud på at konvertere selskabets tilgodehavender på omkring 340 millioner dollar til aktieandele. Welsh Carson har i forvejen investeret mere end 500 millioner dollar i Bridge. Restruktureringsplanen, som indebærer at Bridge erklæres konkurs i starten af næste uge, betyder desuden, at Bridge's underordnede gæld på 400 millioner slettes og der frasælges aktiver for at betale en øvrig overordnet gæld tilsvarende på 400 millioner dollar.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs