MediaWatch

Telia stopper gratis mobil-tilbud

Strømmen af kunder til firmaet vidner om, at det har været et særdeles godt tilbud - så godt, at wanna-save.dk har sparet en masse penge til markedsføring. Den eneste forpligtelse er, at kunderne først kan opsige det gratis Telia-abonnement efter et halvt år. Det skriver Berlingske Tidende i dag.

Men nu skrider Telia ind for at stoppe tilbuddet. Tilbuddet er ikke fremkommet på Telias foranledning, siger direktør i Telia Mobile Poul Erik Olsen. Telia ville aldrig selv gå ud med sådant et tilbud og starte en ny priskrig. - Vi kan ikke leve af at forære tingene væk. Hvis det ikke bliver stoppet, kommer der et retsligt efterspil, siger han.

Direktøren for wanna-save.dk Carsten Mortensen oplyser, at han ikke har hørt, at Telia vil stoppe firmaets tilbud. - Det kender jeg ikke noget til. Vi har en aftale med Telia Telecom og ikke med Telia Mobile, siger han. Ifølge direktøren har wanna-save.dk fået 600-800 nye medlemmer daglig, hvoraf halvdelen har benyttet sig af tilbuddet om en gratis mobiltelefon.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs