MediaWatch

Tysk dotcom i krise

Kursfaldet i Pixelpark sendte samtidig Nemax 50-indekset, med de vigtigste aktier på Europas største marked for vækstaktier, Neuer Markt, i minus. Pixelpark siger i en børsmelding, at tabene skyldes integrationsproblemer med logistikselskaberne Zlu og K2, som Pixelpark overtog sidste år. Pixelpark, der tilbyder internet- og logistikløsninger for erhvervslivet, havde også tab på nye satsninger i Spanien, Østeuropa og Tyrkiet. Det skriver Dagens Næringsliv.

Det var netop disse satsninger, som Pixelpark-chef Paulus Neef fremhævede, da han sidste sommer fortalte pressen om Pixelparks fremtidsudsigter. Nu vil Pixelpark satse hårdere på de markeder, hvor selskabet tjener penge, hvilket hovedsageligt er i det tysktalende Europa - Tyskland, Østrig og Schweiz. Åbningen af et kontor i Tyrkiet bliver udsat. Størstedelen af Pixelparks tab kom i årets tre sidste måneder.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jyllands-Posten skærer millioner af printsider væk, nye tal gør status over tv- og streaming-forbruget, og forskere giver tips til kunstig intelligens i medievirksomheder. Vi gennemgår de saftigste historier på MediaWatch i uge 49 lige her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs