MediaWatch

Tysk dotcom i krise

Kursfaldet i Pixelpark sendte samtidig Nemax 50-indekset, med de vigtigste aktier på Europas største marked for vækstaktier, Neuer Markt, i minus. Pixelpark siger i en børsmelding, at tabene skyldes integrationsproblemer med logistikselskaberne Zlu og K2, som Pixelpark overtog sidste år. Pixelpark, der tilbyder internet- og logistikløsninger for erhvervslivet, havde også tab på nye satsninger i Spanien, Østeuropa og Tyrkiet. Det skriver Dagens Næringsliv.

Det var netop disse satsninger, som Pixelpark-chef Paulus Neef fremhævede, da han sidste sommer fortalte pressen om Pixelparks fremtidsudsigter. Nu vil Pixelpark satse hårdere på de markeder, hvor selskabet tjener penge, hvilket hovedsageligt er i det tysktalende Europa - Tyskland, Østrig og Schweiz. Åbningen af et kontor i Tyrkiet bliver udsat. Størstedelen af Pixelparks tab kom i årets tre sidste måneder.

Mere fra MediaWatch

DR udpeger direktør for nyoprettet område

Flere måneder efter, DR løftede sløret til det nye store ben i organisationen "Bruger, Marked og Publicering", har man fundet områdets nye direktør. Han får ansvaret for at sikre, DR kan indfri sine public service-forpligtelser i et mediemarked i rivende udvikling.

Seneste nyt

Se flere jobs