MediaWatch

Tysk dotcom i krise

Kursfaldet i Pixelpark sendte samtidig Nemax 50-indekset, med de vigtigste aktier på Europas største marked for vækstaktier, Neuer Markt, i minus. Pixelpark siger i en børsmelding, at tabene skyldes integrationsproblemer med logistikselskaberne Zlu og K2, som Pixelpark overtog sidste år. Pixelpark, der tilbyder internet- og logistikløsninger for erhvervslivet, havde også tab på nye satsninger i Spanien, Østeuropa og Tyrkiet. Det skriver Dagens Næringsliv.

Det var netop disse satsninger, som Pixelpark-chef Paulus Neef fremhævede, da han sidste sommer fortalte pressen om Pixelparks fremtidsudsigter. Nu vil Pixelpark satse hårdere på de markeder, hvor selskabet tjener penge, hvilket hovedsageligt er i det tysktalende Europa - Tyskland, Østrig og Schweiz. Åbningen af et kontor i Tyrkiet bliver udsat. Størstedelen af Pixelparks tab kom i årets tre sidste måneder.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Rapporter peger på flere triste nyheder for journalister

Flere fravælger at læse nyheder, unge mennesker opsøger dem ikke aktivt, og sociale medier har overhalet nyhedsmedier som hovedkilde for de unge til nyhederne. Branchen står med et tiltagende framenteringsproblem, og vi bliver nødt til at tale om det, lyder det fra Uffe Gardel, der har ført pennen i denne uges medieklumme.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs