MediaWatch

Nextra fastslår europæisk position

Nextra begrunder indlemmelsen af de tre selskaber i Nextra Gruppen med, at de alle passer strategisk ind i selskabets portefølje af europæiske operationer. I det bredere perspektiv komplementerer selskabernes IT-relaterede tjenester Nextra's eksisterende produkt- og tjenesteportefølje med kompetencer som Application Service Provision (ASP), hosting og Internetsikkerhed.

Norsk Data har 760 ansatte, og er i dag en af Storbritanniens ledende leverandører af vedligeholdelses- og ASP tjenester. XTML er en specialiceret leverandør af forretningskritiske Internetløsninger og hosting, og har mere end 100 ansatte. CIX (Compulink Information Exchange) er et af Storbritanniens ældste Internet-selskaber, som blandt andet leverer access- og hostingløsninger til markedet for små- og mellemstore virksomheder.

Mere fra MediaWatch

Medie: Regeringen lægger op til ny filmforpligtelse

I et aftaleudkast til de afsluttende forhandlinger om medieforliget fremgår det ifølge Finans, at DR og TV 2 på ny kan blive underlagt den såkaldte filmforpligtelse. Den blev ellers afskaffet i 2018, men siden har filmbranchen kritiseret udviklingen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs