MediaWatch

Frankrig forlænger måske 3G-betaling

Den nuværende auktion, egentlig en 'skønhedskonkurrence', kunne kun tiltrække to budgivere til fire licenser. Derfor overvejer den franske regering nu at gøre det muligt for teleoperatørerne at betale for licenserne over en periode på 20-22 år, i stedet for de nuværende betingelser, der sætter tidsrummet til 15 år. Det er endnu ikke afgjort, om regeringen også vil forlænge selve licensernes nuværende løbetid på 15 år.

Forlængelse af det ene eller andet parameter, kan gøre det muligt for teleoperatørerne at revurdere deres forretningsplaner, så den nuværende pris på licenserne, 4,6 mia. dollar, synes mindre afskrækkende. Regeringen planlægger at bruge størstedelen af de penge, der kommer ind ved auktionen, som en saltvandsindsprøjtning til Frankrigs offentlige pensionssystem.

Mere fra MediaWatch

Koda opponerer mod ny musikpolitik i DR

Nye retningslinjer i DR betyder, at kommercielt udgivet musik som udgangspunkt ikke længere skal bruges i programmer. Men public service-stationen bør have fokus på andet end katalog-musikken, mener Kodas adm. direktør.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs