MediaWatch

Gigantordre fra AstraZeneca til IBM

Aftalen mellem AstraZeneca og International Business Machines Corp, der omfatter levering af IT-infrastruktur tjenester til 45 lande for AstraZeneca, er den største af sin slags indenfor medicinalvareindustrien.

Ifølge aftalen skal IBM levere en lang række IT tjenester til AstraZeneca's globale organisation, herunder PC-management, netværks- og kommunikationstjenester som e-mail samt support til computeroperationer. AstraZeneca vil dog bevare kontrollen med det IT-tekniske strategi og udvikling og support til dets applikationssystemer.

IBM overtager i forbindelse med aftalen cirka 1.200 medarbejdere fra AstraZeneca, der primært har været beskæftiget med levering af IT-tjenester i USA, Storbritannien og Sverige, og der er ikke planlagt afskedigelser, oplyser AstraZeneca.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

DR's arkiv skal gøres tilgængeligt gennem Det Kongelige Bibliotek

Over de næste tre år er der afsat 62,5 mio. kr. i den nye medieaftale til at etablere offentlig adgang til DR’s omfattende arkivmateriale, hvilket har været et hedt politisk ønske i en årrække. Det digitale leksikon lex.dk kan få en rolle i forhold til formidling, lyder det.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs