MediaWatch

Nokia køber andel i InterTrust

Ifølge aftalen skal InterTrust's løsninger til peer-to-peer netværk og teknologier til ledelse af distribuerede digitale rettigheder (DRM) integreres i verdenslederen Nokia's tekniske arkitektur.

Administration af de distribuerede digitale rettigheder er blevet et meget vigtigt element indenfor mediedistribution, og hertil har InterTrust udviklet nogle af problemområdets bedste løsninger til både mobile og stationære platforme. InterTrust's patenterede portefølje på området har imponeret Nokia, som ser frem til de mange nye muligheder, som en licens til InterTrust's DRM teknologi vil give Nokia, udtaler Nokia's president Pekka Ala-Pietila i en kommentar til det nye samarbejde.

Samarbejdet mellem Nokia og InterTrust har betydning for den stigende efterspørgsel efter lovlige løsninger til deling af indhold på Internettet. InterTrust's platform er en idel teknologi for Nokia og mange andre virksomheder, som planlægger at udbyde digitale produkter, som tager hensyn til ophavsretsindehaverens rettigheder.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs