MediaWatch

Adcore køber hollandske E*Cube

Med overtagelsen af E*Cube, der i dag har 13 medarbejdere, kommer Adcore op på at have i alt 84 medarbejdere i selskabets hollandske afdelinger i Amsterdam, Haag og Nijmegen.

E*Cube er grundlagt i 1997 og har været partner til Adcore Holland siden januar 2000, hvor selskaberne har samarbejdet om udviklingsprojekter baseret på Intershop platformen. E*Cubes kunder tæller blandt andre Canon, Ingram Micro, KPN, Score og Unilever.

Aftalen indebærer at Adcore AB køber 100 procent af aktierne i E*Cube. Handlen estimeres til en samlet værdi på 3,65 millioner svenske kroner, som afvikles ved at Adcore afgiver 62.654 af det aktier samt 1,29 millioner kontant.

Stockholm-noterede Adcore er et af Europas ledende digitale business konsulentvirksomheder. Selskabet ekspanderer hastigt internationalt og har 1.850 medarbejdere i ti afdelinger i Sverige såvel som det meste af det øvrige Vesteuropa samt USA og Japan.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs