MediaWatch

TDC ind i underholdningsbranchen

Første skud på stammen for VIP Booking A/S er en Internet informationdatabase, www.vip-booking.com, som giver professionelle i underholdningsbranchen overblik over branchen og nem adgang til kontakt med kunstnere herhjemme og i udlandet. Basen, som indeholder mere end 7000 kunstnere, udbygges hele tiden og meningen er, at også private får mulighed for at bruge basen til arrangementer af privat karakter.

- Partnerskabet giver os store muligheder og styrker os internationalt. www.vip-booking.com er en succes blandt branchefolk i Skandinavien, og vi har nu mulighed for at følge succesen op i Europa, siger Ronni Didriksen, VIP Booking A/Ss stifter, der efter TDC Innovations investering ejer 60 procent af aktierne.

Førende arrangørerer, spillesteder og artister i underholdningsbranchen skal efter planen via VIP Booking A/S bidrage væsentligt til udbygning af Opasias kulturelle univers. VIP-Booking og Tele Danmark er ligeledes ved at undersøge muligheden for gennem Opasia at tilbyde et nyt billetkoncept i form af en elektronisk billet, som udsendes via e-mail, ligesom det er tanken at gøre VIP Bookings services tilgængelige på mobiltelefonen.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs