MediaWatch

Aston alliance i Nordjylland

Bjørnstrup & Abildgaard A/S får med det nye samarbejde med konsulentvirksomheden Aston Group styrket sine kompetencer på e-business området. Samtidig får Aston Group en stærkere tilknytning og platform i det nordjyske, hvor landsdelens status som "IT-fyrtårn" i forbindelse med projektet "Det Digitale Nordjylland" har sat yderligere fokus på IT-projekter i IT-, tele- og medicoregionen.

Samarbejdsaftalen skal give Bjørnstrup & Abildgaard endnu bedre mulighed for at tilbyde professionel rådgivning inden for e-business, idet der kan trækkes på unik kompetence hos Aston Groups tre forretningsområder: Strategi, digital kommunikation og teknologi - ikke mindst i forbindelse med webudvikling af større forbruger- og brancheportaler. Desuden giver samarbejdsaftalen Bjørnstrup & Abildgaards medarbejdere mulighed for at deltage i Aston Groups eksterne såvel som interne uddannelsesseminarier.

Bjørnstrup & Abildgaard blev stiftet den 1. oktober 2000 af direktørerne Palle Bjørnstrup og Jørn Abildgaard, og beskæftiger 10 medarbejdere. Bestyrelsesformand er Steen Hildebrandt, professor i ledelses- og organisationsteori ved Handelshøjskolen i Århus.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs