MediaWatch

Aston alliance i Nordjylland

Bjørnstrup & Abildgaard A/S får med det nye samarbejde med konsulentvirksomheden Aston Group styrket sine kompetencer på e-business området. Samtidig får Aston Group en stærkere tilknytning og platform i det nordjyske, hvor landsdelens status som "IT-fyrtårn" i forbindelse med projektet "Det Digitale Nordjylland" har sat yderligere fokus på IT-projekter i IT-, tele- og medicoregionen.

Samarbejdsaftalen skal give Bjørnstrup & Abildgaard endnu bedre mulighed for at tilbyde professionel rådgivning inden for e-business, idet der kan trækkes på unik kompetence hos Aston Groups tre forretningsområder: Strategi, digital kommunikation og teknologi - ikke mindst i forbindelse med webudvikling af større forbruger- og brancheportaler. Desuden giver samarbejdsaftalen Bjørnstrup & Abildgaards medarbejdere mulighed for at deltage i Aston Groups eksterne såvel som interne uddannelsesseminarier.

Bjørnstrup & Abildgaard blev stiftet den 1. oktober 2000 af direktørerne Palle Bjørnstrup og Jørn Abildgaard, og beskæftiger 10 medarbejdere. Bestyrelsesformand er Steen Hildebrandt, professor i ledelses- og organisationsteori ved Handelshøjskolen i Århus.

Mere fra MediaWatch

Flertal skrider bag forslag om at droppe momsfritagelse

Efter en uvildig advokatundersøgelse har slået bunden ud på regeringens præmis om, at en EU-dom påtvinger indførelse af moms på bl.a. rettighedsvederlag, vil Konservative stemme nej til lovforslaget, som dermed står til at falde.

Le Gammeltoft stopper på Heartbeats

Aller Media bekræfter, at stifter og direktør for det digitale medie og bureau har valgt at opsige sin stilling. Le Gammeltoft har stået i spidsen for selskabet siden 2015.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs