MediaWatch

OpenWave indgår alliance med Cisco

Alliancen giver begge selskaber et stærkere fodfæste inden for et af de hurtigst voksende områder inden for software industrien. Cisco fremstiller ca. 40 procent af de 'porte', som internet-udbyderne bruger til at forbinde kunderne med Internettet. Kombinationen af de to selskabers kompetencer sætter dem i en stærk position i forhold til at udvikle applikationer for mobile internet-brugere, siger analytiker hos IDC, Robert Mahowald. Det skriver Financial Times.

Han estimerer markedet til at vokse fra 132 millioner dollar i 1999 til 1,7 milliarder i 2004. Partnerskabet mellem Cisco og OpenWave skal bl.a. føre til udviklingen af såkaldte 'unified messaging' services, der gør det muligt mobilbrugere at få adgang til, og svare på, alle e-mails og voicemails fra et enkelt mobilt apparat.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs