MediaWatch

Nyt 3G licensudbud i Frankrig

Ifølge ART, der regulere det franske udbud, bliver det nødvendigt med en udbudsrunde mere for at garantere konkurrencemæssige forhold i forbindelse med åbningen af 3G markedet, skriver Financial Times.

Den endelige beslutning påhviler den franske regering, men ARTs formand Jean-Michel Hubert karakteriserer anbefalingen som stærk. ART bekræfter desuden, at de to indkomne tilbud var fra den delvist nationalt ejede operatør France Telecom og Vivendi Universal-kontrollerede SFR. Senest har både joint venture samarbejdet mellem franske Suez Lyonnaise des Eaux og spanske Telefonica samt Frankrigs tredjestørste mobilselskab Bouygues Telecom meddelt, at de ville undlade at deltage i skønhedskonkurrencen.

ART-formanden vil ikke udelukke muligheden for at ikke at afslutte anden runde før slutningen af året. De to tildelte licenser vil blive tildelt efter planen i juni måned forsikrer Hubert, og det nye udbud ville ligesom det første blive en skønhedskonkurrence, hvor deltagerreglerne vil blive behandlet forsvarligt i forhold til reglerne for den første runde. De franske myndigheder har fastsat en pris for en licens på 32,5 milliarder FF ved den nuværende skønhedskonkurrence.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs