MediaWatch

Nyt 3G licensudbud i Frankrig

Ifølge ART, der regulere det franske udbud, bliver det nødvendigt med en udbudsrunde mere for at garantere konkurrencemæssige forhold i forbindelse med åbningen af 3G markedet, skriver Financial Times.

Den endelige beslutning påhviler den franske regering, men ARTs formand Jean-Michel Hubert karakteriserer anbefalingen som stærk. ART bekræfter desuden, at de to indkomne tilbud var fra den delvist nationalt ejede operatør France Telecom og Vivendi Universal-kontrollerede SFR. Senest har både joint venture samarbejdet mellem franske Suez Lyonnaise des Eaux og spanske Telefonica samt Frankrigs tredjestørste mobilselskab Bouygues Telecom meddelt, at de ville undlade at deltage i skønhedskonkurrencen.

ART-formanden vil ikke udelukke muligheden for at ikke at afslutte anden runde før slutningen af året. De to tildelte licenser vil blive tildelt efter planen i juni måned forsikrer Hubert, og det nye udbud ville ligesom det første blive en skønhedskonkurrence, hvor deltagerreglerne vil blive behandlet forsvarligt i forhold til reglerne for den første runde. De franske myndigheder har fastsat en pris for en licens på 32,5 milliarder FF ved den nuværende skønhedskonkurrence.

Mere fra MediaWatch

LA sendte politisk tv-reklame under FCK-kamp

Trods dansk forbud mod at sende politiske reklamer på tv tonede Liberal Alliance alligevel frem med politiske budskaber i reklamepause på TV3+ onsdag. Det kunne ske, fordi TV3+ sender fra Sverige, skriver LA-formand på Twitter.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs