MediaWatch

Gates vil ikke inddrage Bush - endnu

Under en debat om net-økonomi i Rom gav Microsofts bestyrelsesformand, Bill Gates, udtryk for, at han ikke forventede at USA's administration under præsident George W. Bush ville blive inddraget i sagen. Det skriver Reuters.

Bill Gates udtalte, at han regner med at konflikten vil blive løst med appeldomstolens afgørelse, og at Microsoft forventer en rimelig udgang i sagen indenfor de næste tre til fire måneder. Og i givet fald vil hverken politiske eller regeringsmæssige instanser blive inddraget.

Gates forklarede desuden, at det i USA med de mange domstolsniveauer er muligt, at opnå domsafsigelser på de lavere niveauer, som ikke er særligt godt gennemtænkte. En amerikansk distriktsdomstol har dømt Microsoft for at have handlet i strid med den amerikanske konkurrencelovgivning og blandt andet beordret Microsoft-koncernen opsplittet.

Microsoft fremfører i sin appel, at det ikke har handlet ulovligt, at der er begået fejl under retsprocessen og at der ingen grundlag findes for dommen om opsplitning.

Den mundtlige argumentering i sagen vil blive fremført 26-27 februar.

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs