MediaWatch

Letsbuyit kæmper fortsat

Internet-shoppen Letsbuyit, der i øjeblikket forhandler med potentielle investorer for at sikre dets påtrænge finansieringsbehov, meddeler, at det vil afskedige 200 af 350 af medarbejdere, skriver Financial Times. Formålet hermed er, at skære dramatisk i omkostningerne og derved gøre sig mere attraktiv for de potentielle investorer.

Letsbuyit afværgede i forrige uge på et hængende hår selskabets konkurs efter at det var lykkedes, at skaffe selskabet de fire millioner euro fra det München-baserede investeringsselskab Kimvestor, som retten krævede til dækning af omkostninger i forbindelse med retsprocessen.

Den svære opgave består nu i at skaffe selskabet en yderligere finansiering på cirka 40 millioner euro, som Letsbuyit har beregnet er nødvendig for at fortsætte dets fortsatte drift. Herefter regner Letsbuyit med at forretning kan være overskudsgivende.

Forrige uge meddelte Letsbuyit, at Kimvestor i en hensigtserklæring havde udtrykt vilje til at investere op til 50 millioner euro i selskabet i slutningen af februar. Den aftale regner Letsbuyit med at have underskrevet i slutningen af januar.

Letsbuyit aktien handles fortsat på Neuer Markt til trods for den turbulente situation og to suspenderinger. Torsdag lukkede aktien i kurs 0,60 euro. Introduktionskursen i juli forrige år var på 3,5 euro.

Mere fra MediaWatch

DR's arkiv skal gøres tilgængeligt gennem Det Kongelige Bibliotek

Over de næste tre år er der afsat 62,5 mio. kr. i den nye medieaftale til at etablere offentlig adgang til DR’s omfattende arkivmateriale, hvilket har været et hedt politisk ønske i en årrække. Det digitale leksikon lex.dk kan få en rolle i forhold til formidling, lyder det.

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

Egmont: Medieaftalen fastholder uens medievilkår

Den nye medieaftale har en række gode elementer bl.a. med regulering af techgiganter. Men det er ærgerligt, at medieforliget ikke indeholder ligestilling af digitale medier, lyder det fra Nordisk Film.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs